Over Sultan Palace

Sinds de opening in 2013 heeft Sultan Palace een goede reputatie opgebouwd als locatie voor verschillende feestelijkheden, zoals bruiloften, hennafeesten en verjaardagsfeesten. Veel mensen hebben bij Sultan Palace al vol enthousiasme hun feest gevierd en zijn zeer tevreden over de geboden service en kwaliteit.

Wie we zijn

Onlangs heeft Sultan Palace een nieuw management gekregen en is ook de accommodatie vernieuwd. Maar ondanks deze veranderingen, blijft de vertrouwde service en kwaliteit waar Sultan Palace al jaren om bekend staat hetzelfde.

Als u op zoek bent naar een locatie voor uw feest, dan bent u bij Sultan Palace aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor uw feest, receptie en diner voor een perfect huwelijk. Bij Sultan Palace staat uw wens centraal en wij zorgen er dan ook voor dat u en uw gasten een fantastisch feest zullen beleven.

Sultan Palace beschikt over een eigen moderne keuken en ervaren koks die uw hapjes en maaltijden met liefde en smaak bereiden. Wij hechten veel waarde aan traditie en een goede verzorging, waardoor uw gasten zeker zullen genieten van de heerlijke gerechten die wij serveren.

Kortom, Sultan Palace is dé locatie voor uw feestelijke gelegenheid. Met onze ervaren medewerkers, moderne faciliteiten en uitstekende service bent u verzekerd van een onvergetelijk feest waar nog lang over nagepraat zal worden.