Hennafeesten

Hennafeesten

De uitstekende locatie en de warme ambiance in de stijlvol ingerichte zalen van Sultan Palace vormen een ideale locatie voor uw hennafeest.

Hennadecoraties

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan hennadecoraties voor uw perfecte Henna Night. Onze ervaren henna-specialisten bieden een diversiteit aan stijlen en ontwerpen, zodat u kunt kiezen uit traditionele, moderne of zelfs gepersonaliseerde henna Night. Laat u betoveren door de prachtige patronen en kleuren en maak uw Henna Night extra bijzonder met een unieke, op maat gemaakte hennacreatie! Reserveer nu en vier deze betoverende avond in stijl bij Sultan Palace.

Nog even nagenieten..

Laat u later op de avond verder verwennen met onze authentieke Turkse koffie en overheerlijke baklava. Onze vers gezette, aromatische koffie en het zoete, krokante gebak zorgen voor een perfecte afsluiting van uw culinaire ervaring. Neem de tijd om te ontspannen, deel te nemen aan interessante gesprekken en te genieten van de gezellige sfeer terwijl u nageniet van de smaakvolle avond bij Sultan Palace.

ERVAAR DE MOOISTE DAG VAN UW LEVEN IN HET SFEERVOLLE SULTAN PALACE

Bij Sultan Palace bent u gegarandeerd van een onvergetelijke ervaring en voortreffelijke service. Reserveer nu en maak van uw bijzondere gelegenheid een dag om nooit te vergeten!